Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dzieki Aga31 Skubaniec jest z dnia na dzien coraz mocniejszy ale zanim urosnie do wieku niektorych Waszych pociech to Wasze juz beda chodzily
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dzieki za te spacerowki wszystkie super fajnie by ylo miec wszystkie heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Halas ja tez odpuszcze z kupnem spacerowki bo mam wozek 3w1 i tak jak Ty kupie tylko wtedy jak sie nie sprawdzi ale skoro gondolka sie sprawdza to i spacerowka powinna-czas pokazeA w Polsce mam lzejsza spacerowke kupiona w prezencie dla przyszlego wnusia przez babcie jeszcze jak bylam w ciazy Moja mama poszla ze mna na zakupy abym wybrala bo ona twierdzila,ze sie nie zna Ta w Pl jest duzo lzejsza i tez sie rozklada na plasko bo takiej szukalam wiedziona doswiadczeniem po moich corciachI nadaje sie tylko do miasta-w Norwegii by nie dala rady na tych pagorkach hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
agusss, a ty sama te foty robisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
dziewczyny -maclaren to parasolka i ja właśnie parasolke potrzebuję stąd mój wybór

daris, Ak83, Aga31 - super zdjecie a maluszki jakie zadowolone fajnie, że się myting udał

Nana - super zdjęcie, widać jak malutki pracuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
rhplus nie ja ja nie mam ani dobrego sprzetu ani nic znajoma robila te zdjecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A to moja ulubiona focia-Gabrys dziamdzia paluszki

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzien dobry ale dzisiaj tu cichutkopogoda piękna zapowiada sie fajny dzionek wczoraj przestawiałam łożeczko w inne miejsce i Oski z 4 razy w nocy sie dzisaj obudził myśłice ze to przez tą zmiane hmmm?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
Gabryś ma te oczka przepiękne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,z tym lozkiem to moze byc cos na rzeczy. Pamietam,ze tez zrobilam kiedys przemeblowanie w pokoju i przestawilam lozko. No i wogole nie moglam spac Wiec szybko z powrotem przestawialam,hi,hi

A Julka wczoraj podprowadzila Natankowi pluszowa marchewke. I od tej pory caly czas ja mietoli,hi,hi Spala nawet z nia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok